+32 (0)14 63 39 29

Voor volwassenen

Ontspanning, daar komt u voor naar Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide. Daarom is Sam-Sam opgericht, de ontspanningsvereniging waarvan iedere bewoner automatisch lid is. Er zijn geregeld sportieve en gezelligheidsactiviteiten waar u aan mee kunt doen. De gezellige kantine is hiervan meestal het sfeervolle middelpunt.

Sam-Sam wordt gefinancierd met de opbrengsten van de bingo’s en bijdragen van de eigenaars van de Molenzijdse Heide. In de afgelopen jaren zijn er zelfs spontaan verenigingen opgericht door onze biljarters, dartsers, vissers en fietsers. Zij organiseren het hele jaar door competities en andere evenementen. 

Dansnummers

Zomaar een zomeravond: buiten zitten enkele gasten op het terras nog wat na te praten. Binnen draait de deejay zijn opgewekte dansnummers. Het is feest tot in de late uurtjes. En terwijl de laatste gasten huiswaarts keren, worden in enkele caravans de vishengels te voorschijn gehaald voor de grote viswedstrijd van de volgende dag. En zo is er altijd wel iets te doen op Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide.

Wilt u actief zijn in de buitenlucht?

De paden en lanen rond ons kampeerverblijfpark nodigen uit tot joggen. Maar bezoek zeker ook eens onze fitnessruimte in de open lucht. Hier vindt u alles om uw conditie op peil te houden. Fitness in de buitenlucht zorgt voor meer zuurstof en geeft extra energie. Kom het bij ons ervaren op de gespecialiseerde apparaten waarmee u kunt roeien en steppen en uw armen kunt trainen. Elk moment van de dag.

Spel

Voor wie het liever wat kalmer aan doet, zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning op Camping Molenzijdse Heide. U kunt bij ons iedere dag ervaren dat niets hoeft en alles mag.

Faciliteiten overzicht

Uw eigen vakantieplek op Molenzijdse Heide!