+32 (0)14 63 39 29

Feestelijkheden

Geen seizoen, geen jaar is hetzelfde op Molenzijdse Heide. Wij willen het onze gasten immers echt naar de zin maken. Daarom zijn er allerlei activiteiten, het hele jaar rond.

Familie

Voor kinderen zijn er sportevenementen, knutselactiviteiten, dansavonden en muziekshows. Ons animatieteam zorgt samen met onze kindermascotte, het olifantje Enzo, voor dagelijks vermaak. Daarnaast is er ook regelmatig iets te doen voor de hele familie.

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is er natuurlijk veel feestelijks te doen. SAM-SAM heet de ontspanningsvereniging waar elke campingbewoner automatisch lid van is. Het doel is om het verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. SAM-SAM is er voor en door de bewoners en wordt op die manier kan er veel gezelligs worden georganiseerd. 

Behalve SAM-SAM zijn er nog meer verenigingen actief op ons kampeerverblijfpark, zoals twee dartsclubs, een visvereniging en een wielertoeristenclub.

Wat voor activiteiten er zijn? 

Denk aan muziekavonden, fietstochten, bingo’s, vader- en moederdagactiviteiten, toernooien, zeskampen, rommelmarkten, een dansmarathon, een countrydag en allerlei feestelijkheden rondom Pasen, Pinksteren, Kerstmis... 

Het zijn mooie gelegenheden om andere campingbewoners te leren kennen en om ontspannende en inspannende bezigheden samen bij een glas af te sluiten.

Faciliteiten overzicht

Uw eigen vakantieplek op Molenzijdse Heide!