Speelplein

Buiten spelen is wat kinderen het liefste doen. Ze hoeven zich op Camping Molenzijdse Heide dan ook geen moment te vervelen. Er zijn al heel wat vriendschappen ontstaan op het speelplein. Daar kunnen zij zich met hun vriendjes en vriendinnetjes helemaal uitleven.

Laat de kinderen hun gang maar gaan. Als zij het naar hun zin hebben, hebben de ouders en begeleiders immers ook een fijne vakantie. Op Kampeer-verblijfpark Molenzijdse Heide vinden de kinderen alles wat ze willen. Van glijbaan tot wip en van klimrek tot touwbrug.

De Pyramiden
En wie dacht, dat een speeltuin alleen maar voor mooi weer is, heeft het mis. Ook in speeltuin De Pyramiden is het altijd goed toeven, zelfs als het regent. De kleurrijke daken herbergen diverse robuuste speeltoestellen voor als het weer een dagje niet meewerkt of als de zon juist zó hard schijnt dat de kinderen wel wat schaduw kunnen gebruiken.

De toestellen onder de beschermende daken van De Pyramide zijn maar een klein deel van ons speelplein. Want wie op vakantie is, wil als het éven kan ten volle genieten van de zon. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen.

Daarom staan op ons grote speelplein diverse klim- en glijtoestellen. Alle verkeren ze in uitmuntende staat van onderhoud. Dat is wel een prettig idee!

Klimkasteel
Er zijn avontuurlijke speelmogelijkheden voor grote en kleine kinderen. Met iedereen is dus rekening gehouden. De allerkleinsten vermaken zich op de mini-glijbaan, de schommels en de talloze andere mogelijkheden. De grotere kinderen snellen van het speelveld naar het klimkasteel en de overige fantasievolle kleurrijke bouwwerken.

Visvijver

De rust van een dobber in het water. Af en toe keuvelen met de visser naast je.
Als dát geen ontspanning is! Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide heeft een royale visvijver met een gezonde visstand. In de nabije omgeving zijn er nog enkele grote visvijvers waar gebruik van gemaakt kan worden.

Uren vliegen voorbij aan de waterkant. En niemand die het merkt. Vissen is een combinatie van rust en
spanning. Het turen wordt af en toe onderbroken door een hengelaar die de buit binnenhaalt. Een voorntje, een brasem of misschien wel een karper.

Molenzijdse Heide heeft een visclub. Regelmatig vinden er aan de vijver ook viswedstrijden plaats. Zowel voor volwassenen als voor kinderen worden ze georganiseerd. De kinderen kunnen meedoen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.