Het mooiste kampeerverblijfpark voor iedereen

Het mooiste dat wij onze gasten kunnen bieden, is de belevenis van een geweldige vakantie. Iedereen moet zich kunnen thuis voelen. Vakantie is er toch om leuke dingen te doen?

En er is genoeg te beleven op Molenzijdse Heide Kampeerverblijfpark. Het natuurzwemwater met strand nodigt iedereen uit tot een frisse gezonde zomerduik. Er is een roeivijver en een visvijver met vissen als brasem, voorn en karper. Op de mooie en comfortabele plaatsen is het goed toeven. En ook wie van lekker eten en drinken houdt, zit bij ons helemaal goed.

Paradijs voor kinderen…
Kinderen hebben soms behoefte aan hun eigen wereld. Voor hen is vakantie meer dan zomaar weg zijn van school. Zij hebben op de terrein snel hun vriendjes en vriendinnetjes gevonden en kunnen zich heerlijk vermaken.


Ze leven zich lekker uit in het superleuke zwembad met diverse speeltoestellen en waterglijbanen of in de vele speeltuinen die er te vinden zijn. Een aantal speelterreinen is trouwens overdekt, dus ook geschikt voor minder mooie dagen. Er is een professioneel animatieteam dat leuke activiteiten organiseert, zoals sportwedstrijden, disco’s, film en theatershows.

… en volwassenen
Als u thuis de deur op slot doet, schakelt u over naar een ander tempo. Daarom is het belangrijk dat u bij ons de vrijheid proeft. Ons kampeerverblijfpark is schitterend groen, ook bij de standplaats van uw caravan. Zomer en winter is het hier prachtig en biedt de begroeiing voldoende privacy.

Wie even niet wil koken, kunnen wij restaurant-taverne De Lindehoeve van harte aanbevelen voor een eenvoudige of uitgebreide maaltijd.
In de infraroodsauna of een van de zwembaden vindt u rust. Die faciliteiten zijn exclusief voor de gasten op onze camping.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.