Kinderanimatie

Op Molenzijdse Heide zorgen je vrienden van het animatieteam dat er altijd wat leuks gebeurt. Met spelletjes, toneel, speurtochten en knutselactiviteiten wordt het voor onze jonge gasten een verblijf om nooit te vergeten.

Natuurlijk is er gedacht aan kinderen van alle leeftijden. Hou je van knutselen? Ben je een voetballer? Durf je mee te doen met een griezelige spooktocht? Wil je lekker uit je dak gaan met swingende muziek? Hou dan onze kalender goed in de gaten!

Naast onze speciale activiteiten zijn we bijna iedere dag paraat om veel lol met je te maken. We doen toneelstukjes, speurtochten, spelletjes en ga zo maar door! Als je wil, mag je meedoen met de Kidsclub, de Funclub en de Schaterparade met het Schater-theater.

Activiteiten voor volwassenen

Ontspanning, daar komt u voor naar Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide.
Daarom is Sam-Sam opgericht, de ontspanningsvereniging waarvan iedere bewoner automatisch lid is. Er zijn geregeld sportieve en gezelligheidsactiviteiten waar u aan mee kunt doen. De gezellige kantine is hiervan meestal het sfeervolle middelpunt.

Sam-Sam wordt gefinancierd met de opbrengsten van de bingo’s en bijdragen van de eigenaars van de Molenzijdse Heide. In de afgelopen jaren zijn er zelfs spontaan verenigingen opgericht door onze biljarters, darters, vissers en fietsers. Zij organiseren het hele jaar door competities en andere evenementen.

Dansnummers
Zomaar een zomeravond: buiten zitten enkele gasten op het terras nog wat na te praten. Binnen draait de deejay zijn opgewekte dansnummers. Het is feest tot in de late uurtjes. En terwijl de laatste gasten huiswaarts keren, worden in enkele caravans de vishengels te voorschijn gehaald voor de grote viswedstrijd van de volgende dag. En zo is er altijd wel iets te doen op Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide.

Wilt u actief zijn in de buitenlucht?
De paden en lanen rond ons kampeerverblijfpark nodigen uit tot joggen. Maar bezoek zéker ook eens onze fitnessruimte in de open lucht. Hier vindt u alles om uw conditie op peil te houden. Fitness in de buitenlucht zorgt voor meer zuurstof en geeft extra energie. Kom het bij ons ervaren op de gespecialiseerde apparaten waarmee u kunt roeien en steppen en uw armen kunt trainen. Elk moment van de dag.

Spel
Voor wie het liever wat kalmer aan doet, zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor sport, spel
en ontspanning op Caming Molenzijdse Heide. U kunt bij ons iedere dag ervaren dat niets hoeft en alles mag.

Feestelijkheden

Geen seizoen, geen jaar is hetzelfde op Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide. Wij willen het onze gasten immers echt naar de zin maken. Daarom zijn er allerlei activiteiten, het hele jaar rond.

Familie
Voor kinderen zijn er sportevenementen, knutselactiviteiten, dansavonden en muziekshows. Ons animatieteam zorgt samen met onze kindermascotte, het olifantje Enzo, voor dagelijks vermaak. Daarnaast is er ook regelmatig iets te doen voor de hele familie.

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is er natuurlijk veel feestelijks te doen. SAM-SAM heet de ontspanningsvereniging waar elke campingbewoner automatisch lid van is. Het doel is om het verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. SAM-SAM is er voor en door de bewoners en wordt op die manier kan er veel gezelligs worden georganiseerd.

Behalve SAM-SAM zijn er nog meer verenigingen actief op ons kampeerverblijfpark, zoals twee dartsclubs, een visvereniging en een wielertoeristenclub.

Wat voor activiteiten er zijn?
Denk aan muziekavonden, fietstochten, bingo’s, vader- en moederdagactiviteiten, toernooien, zeskampen, rommelmarkten, een dansmarathon, een countrydag en allerlei feestelijkheden rondom Pasen, Pinksteren, Kerstmis...

Het zijn mooie gelegenheden om andere campingbewoners te leren kennen en om ontspannende en inspannende bezigheden samen bij een glas af te sluiten.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.