Altijd op vakantie

Al het moois uit deze brochure is weggelegd voor iedereen die op Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide vakantie komt vieren. Maar waarom zou u niet vaker bij ons op bezoek willen komen en genieten van alle faciliteiten zoals de sport- en spelmogelijkheden, het zwembad, het schitterende natuurwater en de rustgevende groene omgeving?

U kunt eigenaar worden van uw eigen stacaravan, zodat u nooit meer hoeft te boeken en altijd onbeperkt vakantie kunt houden, wanneer u maar wilt. Weekends, vrije dagen, midweken, vakanties, zomer, winter of zomaar tussendoor; u heeft altijd toegang tot ons park.

Beschikbare plaatsen
Wie denkt dat een tweede huis niet voor hem of haar is weggelegd, heeft ongelijk. Het is dichterbij dan u denkt. Ten eerste omdat een stacaravan doorgaans gunstiger geprijsd is dan een vakantiehuis. Ten tweede omdat wij naast nieuwe stacaravans ook beschikken over een aantal inruilexemplaren van de eerste of tweede eigenaar.

Bovendien bieden wij voor zowel nieuwe als gebruikte stacaravans aantrekkelijke financieringen aan die ongelimiteerde vakanties op onze camping voor u, uw familie en uw vrienden mogelijk maken.

Laat uw vakantie vandaag nog beginnen! Informeer naar de nieuwe of gebruikte stacaravans en vraag naar de beschikbare plaatsen en alle faciliteiten van Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide. Wij helpen u graag verder.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.