Caravans

Koopcaravans

Wij zijn onafhankelijk dealer van de merken Abi en Carnaby Caravans. Onze prijzen zijn heel concurrentieel. Wij leveren door heel België en Nederland.

Garantie
Welke caravan bij u past, is afhankelijk van wat u wenst. Tijdens ons advies-gesprek komen zaken aan de orde zoals het aantal slaapplaatsen en de mate van comfort die u wilt. Natuurlijk zijn diverse typen bekleding en meubilair mogelijk.

Zo bent u tot in lengte van jaren verzekerd van een zorgeloze vakantie in uw eigen stacaravan.

Word eigenaar van uw eigen vakantieverblijf: een chalet of caravan

Een tweede huis in het groen. Wie wil dat niet? Met vele bezienswaardigheden, mooie natuur en aantrekkelijke steden en dorpen in de omgeving. Uw droomhuis is waarschijnlijk dichterbij dan u denkt. Waar? Op kampeerverbljfpark Molenzijdse Heide!

‘Was het maar vakantie’, verzucht u vast wel eens. En gelijk heeft u. In de drukte van alledag vergeten we wel eens te genieten van het goede. Wat zou het mooi zijn als u op vakantie kon gaan als u dat wilt. In een
omgeving waar iedereen het naar de zin heeft, kinderen én volwassenen.

Iedere dag vakantie
Een eigen vakantiehuis - een chalet of caravan - biedt veel voordelen. Natuurlijk is kopen op langere termijn voordeliger dan huren terwijl andere vormen van vakantie steeds opnieuw geld kosten. In ons park bent u van alle gemakken voorzien en worden er voor iedereen activiteiten georganiseerd. Bovendien zijn u en uw familie en vrienden onze gast zo vaak u maar wilt. Op de camping van Molenzijdse heide is het iedere dag vakantie.

Diverse mogelijkheden
Speciaal op bestelling bouwen wij uw chalet of caravan. Bovendien hebben wij gebruikte caravans. Wij hanteren aantrekkelijke voorwaarden. Informeer gerust via ons centrale telefoon-
nummer. Nader informatie over onze caravans vindt u verderop in dit boek.

Mooie koopcaravan met aangelagde tuin op het domein Molenzijdse heide

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.